IDleaks Awards 2015
560
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-560,bridge-core-2.3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

IDleaks Awards 2015

IDleaks Awards 2015 Was a Success!

Zo’n 200 geïnteresseerden waren aanwezig bij de show met interessante sprekers en vele inspirerende ideeën rondom communicatie over ontwikkelingssamenwerking. Het is duidelijk dat de discussie leeft en daar zijn we ontzettend blij mee!

Het hoogtepunt van de avond was natuurlijk de uitreiking van de Hoogvlieger Award, de felbegeerde prijs voor het best beoordeelde campagnefilmpje.

Audience Award: Amref Flying Doctors
Jury Award: De Schone Kleren Campagne
Vlieg in het Oog Award

De Vlieg in het Oog Awards voor de slechtst beoordeelde campagnefilmpjes gingen naar Dorcas (publieksprijs) en Cordaid Kinderstem (juryprijs). Deze filmpjes hadden nog het een en ander te leren op het gebied van context, het bieden van een handelingsperspectief en het laten horen van de lokale stem. Ook de winnaars van de awards gaven zelf toe dat de betreffende filmpjes verbeterpunten hadden, maar uiteraard hebben zij vele andere, inspirerende en mooie beelden gemaakt.

Cordaid Kinderstem: Kyra en Trijntje bezoeken Myriam