Meewerken aan een IDleaks QuickScan?
393
post-template-default,single,single-post,postid-393,single-format-standard,bridge-core-2.3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Meewerken aan een IDleaks QuickScan?

Heb jij hart voor ontwikkelingssamenwerking en wil je een actieve bijdrage leveren aan de discussie over beeldvorming rond ontwikkelingssamenwerking? Werk dan mee aan een IDleaks QuickScan!

IDleaks is het platform voor geïnteresseerden in ontwikkelingssamenwerking, die zich willen inzetten voor betere communicatie over landen in ontwikkeling en een open en genuanceerd debat over ontwikkelingssamenwerking. Een kleine 20 man startte in januari 2011 deze beweging, die inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardig burgerplatform met meer dan 500 volgers en drie actiegroepen. Wij onderscheiden ons door onze proactieve en constructieve aanpak.

Tijdens de IDleaks QuickScans gaan wij – desgevraagd – met ontwikkelingsorganisaties een open dialoog aan over beeldvorming en hun communicatie-uitingen en bieden we concrete en praktische handvatten voor genuanceerde en eerlijke communicatie over ontwikkelingssamenwerking.

Per QuickScan werken we in een team van ongeveer 4 personen. Omdat steeds meer organisaties geinteresseerd zijn in een IDleaks QuickScan, zoeken we per direct versterking.

Goed om te weten:

  • Het is een vrijwilligersfunctie
  • Affiniteit met en kennis over ontwikkelingssamenwerking is een basisvoorwaarde
  • Een goed netwerk is een voordeel

Wat levert het jou op?

  • Ervaring binnen de ontwikkelingssector, voornamelijk op het gebied van communicatie, presenteren en advies geven
  • Een nieuw netwerk van (vooral jonge) OS-professionals met wie je ideeën en tips kunt uitwisselen
  • Gezelligheid tijdens borrels, etentjes en vergaderingen!

Interesse?

Neem contact op met Janneke Rijnart (jannekerijnart[at]gmail.com). Heb je nog vragen? Laat je telefoonnummer achter en je wordt teruggebeld.

We kijken uit naar je reactie! (Reageren voor 15-03-2016)