‘Nederlander wantrouwt internationale goede doelen’
340
post-template-default,single,single-post,postid-340,single-format-standard,bridge-core-2.3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

‘Nederlander wantrouwt internationale goede doelen’

Internationaal werkende goede doelen scoren het laagst waar het gaat om het vertrouwen van de Nederlandse donateur, zo blijkt uit onderzoek van het Reformatorisch Dagblad. Ook het CBF-keur scoort slecht als het gaat om bekendheid en vertrouwen.

Siri Lijfering, voorzitter van IDleaks, werd gevraagd om een reactie: “Hulporganisaties moeten realistischer en aansprekender communiceren. Breng de grote stappen die er zijn gemaakt op het gebied van armoedebestrijding voor het voetlicht. Toon het werk van lokale partners en laat zien wat je hebt bereikt.”

Lees het volledige artikel op de site van het RD: http://www.rd.nl/vandaag/binnenland/nederlander-wantrouwt-internationale-goede-doelen-1.1110346.