Organiseer met ons de IDleaks Awards 2017
334
post-template-default,single,single-post,postid-334,single-format-standard,bridge-core-2.3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Organiseer met ons de IDleaks Awards 2017

Inmiddels bemind en berucht en afgelopen juli voor de tweede keer georganiseerd in Pakhuis de Zwijger: de IDleaks Awards. Heb jij net als wij hart voor ontwikkelingssamenwerking en wil je een bijdrage leveren aan de belangrijke discussie over het effect van campagnefilmpjes? Help dan mee met de organisatie van de IDleaks Awards 2017 en bekijk hieronder de vacatures!

IDleaks Awards

De IDleaks Awards belonen ontwikkelingsorganisaties met een prijs voor goede voorbeelden van genuanceerde en menswaardige communicatie. Daarmee willen we andere organisaties stimuleren dit voorbeeld te volgen. Op lange termijn beoogt IDleaks eenzijdige beeldvorming en stereotypering over ontwikkelingslanden, haar inwoners en ontwikkelingssamenwerking voorgoed uit te bannen.

IDleaks is per half januari 2017 op zoek naar nieuwe leden voor de organisatie van de IDleaks Awards, die in september 2017 zullen plaatsvinden.

Wil jij bijdragen aan betere communicatie en lijkt het je leuk dit te combineren met het organiseren van een spetterend evenement? Wacht dan niet langer en reageer om een van onderstaande rollen te vervullen!

 1. Contactpersoon voor deelnemende organisaties
 2. Programma Coordinator en contactpersoon voor vernieuwende sprekers
 3. Communicatie en PR koning(in)
 4. Marketing, Acquisitie en Fondsenwerver
 5. Tech-savvy voor bijvoorbeeld filmpje(s), presentatie Pakhuis en overige promotie

Goed om te weten

 • Het is een (onbetaalde) vrijwilligersfunctie.
 • Verwachte tijdsinvestering is ongeveer 4 uur per week, afhankelijk van de functie en rolverdeling wat pieken en de maand voor de Awards wellicht een iets grotere inspanning.
 • Affiniteit met en kennis van ontwikkelingssamenwerking is een basisvoorwaarde. Heb jij ook nog eens ervaring met beeldvorming? Grote pre!
 • Voor vragen en advies kun je altijd terecht bij de IDleaks Awards-coach die vorig jaar het evenement mede organiseerde.

Wat levert het jou op?

 • Ervaring binnen de ontwikkelingssector, voornamelijk in communicatie en organisatie
 • Ruimere kennis over het belang en effect van beeldvorming
 • Een nieuw groot netwerk van jonge en ervaren professionals met wie je ideeen en tips kunt uitwisselen
 • Een mooie tijd met borrels, etentjes en gezellige vergaderingen!

Interesse?

Stuur een korte motivatie en je CV naar Ilona Domanska: i.o.domanska[at]gmail.com.
Ook voor vragen kun je bij Ilona terecht. We kijken uit naar je reactie!