Stichting IDleaks officieel opgericht
386
post-template-default,single,single-post,postid-386,single-format-standard,bridge-core-2.3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Stichting IDleaks officieel opgericht

Een bijzondere dag: na vijf jaar te zijn gegroeid als vrijwilligersnetwerk, wordt IDleaks vanaf vandaag officieel een stichting. Voorzitter Siri en bestuursleden Vera en Saskia tekenden de akte bij de notaris.

Het plan om van IDleaks een stichting te maken, bestond al meer dan een jaar. Op de werkgroepenmeeting van april 2015 kozen de IDleaks leden de vorm van een stichting boven die van een vereniging. Als stichting kan IDleaks meer bereiken: zo gaan er met een officiële status meer  deuren voor ons open, kunnen we de organisatie meer structuur geven, en werk maken van de financiële ondersteuning van onze activiteiten en vrijwilligersinzet.

Natuurlijk blijft IDleaks vooral een flexibel netwerk voor en door vrijwilligers. Iedereen is welkom om een bijdrage te leveren aan onze plannen, evenementen, quickscans, pubquizzen, presentaties en borrels – graag zelfs, want zonder jullie zou IDleaks het niet tot een stichting hebben geschopt!

Woensdag 18 mei vieren we de oprichting van IDleaks met een borrel in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Vanaf 7 uur zijn jullie van harte welkom in de bar. RSVP op https://www.facebook.com/events/500366966754961/.